logo hoop FIBA 3x3 Endorsed Event black box   Hoop Bec facebook  youtube

Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ θα ήθελε να καλωσορίσει στην οικογένειά του

Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ θα ήθελε να καλωσορίσει στην οικογένειά του , τους αθλητές
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1983 ΘΕΣΗ 5 ΥΨΟΣ 1.95
ΚΟΝΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1993 ΘΕΣΗ 1-2 ΥΨΟΣ 1.86
ΦΛΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1995 ΘΕΣΗ 1 ΥΨΟΣ 1.88
ΠΑΠΑΡΙΣΟΥΛΗΣ ΒΑΙΟΣ 1997 ΘΕΣΗ 5 ΥΨΟΣ 2.00...
ΠΑΠΑΡΙΣΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝ 1997 ΘΕΣΗ 2-3 ΥΨΟΣ 1.90
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1997 ΘΕΣΗ 1-2 1.90
ΓΚΡΕΜΗΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 1999 ΘΕΣΗ 2-3 ΥΨΟΣ 1.89
ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2000 ΘΕΣΗ 1 ΥΨΟΣ 1.95
ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2001 ΘΕΣΗ 3-4 ΥΨΟΣ 1.82
ΜΠΙΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2002 ΘΕΣΗ 1 ΥΨΟΣ 1.71
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2003 ΘΕΣΗ 4-5 ΥΨΟΣ 1.95
ΔΑΛΜΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2004 ΘΕΣΗ 1-2 ΥΨΟΣ 1.68

Ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες σε όλους τους αθλητές μας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Έναρξη Ακαδημιών με βίντεο από τη HOOP

Έναρξη Ακαδημιών με βίντεο από τη HOOP

Μετά την έναρξη των αγωνιστικών τμημάτων της ,η ακαδημία μπάσκετ της HOOP ορίζει την έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων των Ακαδημιών της την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο Σάλα Γεννηματά. Η γνωστή για την παραγωγή ταλέντων σχολή μπάσκετ του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μασλαρινού απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως και 15 ετών. Στην πρώτη αυτή συνάντηση θα ανακοινωθούν οι ημέρες και οι ώρες των προπονήσεων του κάθε τμήματος, ενώ οι νεαροί αθλητές θα γνωρίσουν και τους καταξιωμένους και πλήρως καταρτισμένους προπονητές τους.

Σημαντικές πληροφορίες θα βρείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ακαδημίας 2310582454-6986613311 στο site www.hoopbec.gr στο βίντεο της Ακαδημίας μας και στο φυλλάδιο που ακολουθεί.

17X24 FLYER HOOP 17X24 FLYER HOOP2

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Εξαιρετικό video από τη HOOP

Η HOOP εκτός από το γεγονός ότι έχει αλλάξει επίπεδο σε όλα τα τμήματά της, αποτελεί παράλληλα και μία δεξαμενή νεαρών ταλαντούχων αθλητών που τα τελευταία χρόνια αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι έχουν στοχεύσει. Βέβαια αυτό δεν γίνεται τυχαία καθώς η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική κάτι που φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι νεαροί αθλητές της HOOP δουλεύουν ασταμάτητα πάνω σε πολλά προπονητικά αντικείμενα. Συγκεκριμένα, οι νεαροί αθλητές αφού πρώτα υποβάλλονται σε εργομετρική αξιολόγηση στο εργομετρικό κέντρο Metrisis (cybex, αλτικότητα, ταχύτητα, ταχυδύναμη, agility, ευκαμψία κλπ.), στη συνέχεια το προπονητικό τιμ της ομάδας ετοιμάζει ένα πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει τόσο στην ενδυνάμωση όσο και στην ατομική τεχνική των αθλητών. Ορισμένοι από τους τομείς στους οποίους δίνεται έμφαση είναι οι παρακάτω: footwork on dribbling, finishing drills, agility drills, ισορροπία, μηχανική στο σουτ, explosion, coordination, τεχνική τρεξίματος, μυϊκή ενδυνάμωση.

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης - ΗΟΟΡ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Θεσσαλονίκη, 25 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης - ΗΟΟΡ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ με στόχο τη διασύνδεση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας. Αυτό γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του μόνο με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» και την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μασλαρινό. Από την πρώτη μέρα του διέθετε διακεκριμένο προπονητικό team και φρόντισε να συνεργαστεί με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες. Η λογική αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τη σωστή μετάδοση της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, του ομαδικού πνεύματος, της αυτοπειθαρχίας και της εργασιακής ηθικής. Ένας συνδυασμός που έφερε την πρόοδό της στο πέρας των ετών όπως αυτό αποδείχθηκε με τη συνεργασία της με τη FIBA στα πλαίσια των τουρνουά 3Χ3 που πλέον έχει γίνει και Ολυμπιακό Άθλημα.

Η συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Λάμψη Όντι Νόρις στο 6ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ

Λάμψη Όντι Νόρις
στο 6ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ

PHOTO HOOP 01Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε την 1η δόση του φετινού 6ου τουρνουά μπάσκετ 3X3, υπό την αιγίδα της FIBA, στο ΔΑΚ της Σίνδου με τη συμμετοχή του συλλόγου «Οι φίλοι του Πέτρου». Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσαν 75 ομάδες με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 300.

Μετά το πέρας των αγώνων οι νικητές ήταν:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο