Απόλυτα πετυχημένο το δεύτερο φετινό 3Χ3 της ΗΟΟΡ

Απόλυτα πετυχημένο το δεύτερο φετινό 3Χ3 της ΗΟΟΡ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο από τα τρία φετινά της τουρνουά 3Χ3 σε συνεργασία με την FIBA στην έδρα της στη Σάλα Γεννηματά.

Με τον τρόπο αυτό συνεχίστηκε το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη με οδηγό την ΗΟΟΡ και τελικό προορισμό την Πράγα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου (3Χ3 World Tour) στις 8 και 9 Αυγούστου για τον νικητή της κατηγορίας 18+ με ενδιάμεσο σταθμό το τουρνουά της Αθήνας.

Το τουρνουά 3Χ3 της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού που έγινε το Σαββατοκύριακο ήταν το δεύτερο από τα τρία συνολικά που θα λάβουνε χώρα στα πλαίσια της τέταρτης συνεχόμενης χρονιάς και τρίτη συνεχόμενης έχοντας ως επίσημο συνεργάτη της την FIBA.

Οι νικητές του δεύτερου φετινού τουρνουά της 3Χ3 της ΗΟΟΡ ήταν οι εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7-9: Οι ROOKIES 2 νίκησαν τους ROOKIES 1 4-2,
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-11: Οι TOP FOUR νίκησαν τους SPACE HOOPS 4-3
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-13: Οι THE BIG FOUR νίκησαν τους TEAM JORDAN 4-3
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-15: Οι «ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑ» νίκησαν τους ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ 7-6
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-17: Οι GREAK FREAKS νίκησαν τους ΑΙΑΝΤΕΣ 16-15
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18+: στον τελικό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και μετά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ έχουνε προκριθεί οι ομάδες: NO DEFENSE, MATZOYNΗΣ ΙΩΝΑΣ, DRINK TEAM, 91ERS.
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ 7-9: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΠΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΧΜΕΤΖΙΔΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, AUTOVISION, KAOIL, NESPO, HEBEKIDIS AUTO GROUP, INTERWATER, SPORT 2000 και τα ζαχαροπλαστεία ΠΑΛΛΑΣ όπως επίσης και την ΕΔΟΜΑΚ που όποτε της έχει ζητηθεί από την ΗΟΟΡ φροντίζει να είναι κοντά της.

Υπενθυμίζεται πως το φετινό 4ο τουρνουά 3Χ3 της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού είναι ξεχωριστό γιατί είναι το πρώτο στην μνήμη του Τάσου Τέμπου. Σε μία λογική που θα εξελιχθεί σε θεσμός καθώς κάτι ανάλογο θα συμβεί σε όλα τα τουρνουά που θα ακολουθήσουνε. Ο Τάσος Τέμπος ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Μασλαρινού στο παιδικό και εφηβικό τμήμa αλλά και μία από τις ψυχές της ΗΟΟΡ πετυχαίνοντας όντας αγαπητός από όλους να φέρει πολλά παιδιά κοντά στην Σχολή.

Ακόμη η νικήτρια ομάδα της κατηγορίας 18+ θα έχει την δυνατότητα να πάει απευθείας στο μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends στην Αθήνα και από εκεί στο Παγκόσμιο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στην Πράγα (3Χ3 World Tour) με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Πλέον το ραντεβού έχει ανανεωθεί για το Σάββατο στο Ποσειδώνειο Αθλητικό Κέντρο εκεί όπου σε συνεργασία με την GBA οι ομάδες που θα φθάσουνε στους τελικούς της κατηγορίας 18+ μαζί με αυτούς από τα δύο πρώτα τουρνουά της ΗΟΟΡ θα διαγωνιστούνε για να προκριθούνε στο 3Χ3 της Αθήνας. Μέσω της παρουσίας τους θα έχουνε την ευκαιρία να διεκδικήσουνε την παρουσία τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου (3Χ3 World Tour) που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Αυγούστου στην Πράγα.

Αποτελέσματα αγώνων ανα κατηγορία

Εκτύπωση