Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τις γυναίκες, αυτή τη φορά από τον Γαλαξία, που φέρνει την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο και κάνει τη νίκη μονόδρομο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει στον όμιλο ανόδου της Β΄Κατηγορίας!

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περισσότερες από 2 ώρες η ομάδα μας έκανε ένα τραγικό ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9 – 1 και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει σοβαρά τον Γαλαξία.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια μας ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους, πίεσαν περισσότερο στο σερβίς και οδήγησαν τον Γαλαξία σε λάθη με αποτέλεσμα να καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 1 – 1. Τα δύο επόμενα σετ κύλησαν με τον ίδιο τρόπο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία και να κατακτούν από ένα φτάνοντας στο 2 – 2 και στο τάι μπρέικ.

Το πέμπτο σετ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας που προηγήθηκε με 1 – 3 και στη συνέχεια με 8 – 10 αλλά μια σειρά από «παιδικά» λάθη επέτρεψαν στον Γαλαξία να προσπεράσει και τελικά να κατακτήσει το σετ με 15 – 12…

Τα σετ: 25 – 19, 23 – 25, 25 -22, 23 – 25, 15 – 12

Διαιτητής: Μαυρίδης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Θεοδωράκου Κωνσταντίνα, Ιακωβίδου Χριστίνα, Μασλαρινού Εύα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Μπογιατζή Σοφία, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά