Δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση, δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις γυναίκες!

Στο παγωμένο σχολικό της Ευκαρπίας η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 3 Χ 0 από τη σοβαρή και μαχητική ομάδα του ΓΑΣ.

Σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα μας δεν κατάφερε να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές της με πολλά χαμένα σερβίς, κακή υποδοχή και λανθασμένες επιλογές στην επίθεση. Μόνο η εμπειρία των αθλητριών μας και τα λάθη της Ευκαρπίας κράτησαν την ομάδα μας κοντά στο σκορ στα δύο σετ, αλλά κι εκεί, στα κρίσιμα σημεία, οι νεαρές παίκτριες του ΓΑΣ φάνηκαν πιο σοβαρές και έφτασαν στη νίκη.

Εμφανίσεις σαν αυτή, πέρα από το ότι αδικούν τις αθλήτριές μας αφού είναι πολύ κατώτερες των δυνατοτήτων τους, βάζουν δύσκολα στην ομάδα και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος!

Στα εξωαγωνιστικά, να επισημάνουμε τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο λόγω έλλειψης θέρμανσης, προφανώς χωρίς ευθύνη του ΓΑΣ Ευακρπίας.

Τα σετ: 25 – 18, 26 – 24, 25 – 23

Διαιτητής: Βασιλειάδης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Ευαγγελοπούλου Ευτυχία (λ), Ιωάννου Δέσποινα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Μπογιατζή Σοφία, Νότα Αλεξάνδρα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Παπαγεωργοπούλου Δήμητρα