Μουδιασμένα ξεκίνησε την αναμέτρηση το εφηβικό μας τμήμα στον Άγιο Παύλο, με την ομάδα του Κεραυνού να μας αιφνιδιάζει και να πετυχαίνει κάποια εύκολα καλάθια. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν πολύ καλύτερα και με πολύ καλή και πιεστική άμυνα στα 2/3 του γηπέδου ανάγκασαν τους αντιπάλους μας σε πολλά λάθη τα οποία οδήγησαν την διαφορά στην λήξη του ημιχρόνου στους +13 πόντους (26-39).

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Κεραυνού ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας με την διαφορά να μειώνεται στους  έξι πόντους με την ομάδα μας να απαντάει με ένα σερί 5-0 η διαφορά ανέβηκε στους 11 πόντους, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει το σκορ στο 46-57.

Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα του Κεραυνού επιχείρησε μια μικρή αντεπίθεση, με την ομάδα μας να αντιδράει άμεσα και να εκτοξεύει την διαφορά στους +27 πόντους 4’ 35” πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Το τελικό 58-78 είναι πλήρως ενδεικτικό της εικόνας των δύο ομάδων, με τους παίκτες της ομάδας μας να παρουσιάζουν από την δεύτερη περίοδο και μετά ένα πολύ καλό πρόσωπο.