Ιστορικής σημασίας παιχνίδι έδωσαν οι κορασίδες μας, αφού ο αγώνας στην Επανομή με αντίπαλο τον Αριστοτέλη ήταν ο πρώτος επίσημος για το βόλεϊ του Α.Ο.Ε.Α. HOOP!

Ιστορικό ήταν επίσης και το πρώτο σετ του αγώνα, αφού ήταν και το πρώτο νικηφόρο στην ιστορία της ομάδας! Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν τον αγώνα με δύναμη και πάθος και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν με 0 – 1!

Στα δύο επόμενα σετ η ομάδα έδειξε την έλλειψη συνοχής, δικαιολογημένη σε μια ομάδα με ζωή λίγων μηνών, και υπέκυψε σχετικά εύκολα στην καλοδουλεμένη ομάδα του Αριστοτέλη και βρέθηκε να χάνει 2 – 1.

Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια μας βρήκαν τις δυνάμεις να επανέλθουν και να διεκδικήσουν τη νίκη και την ισοφάριση μέχρι τέλους, αλλά η απειρία και η κούραση οδήγησε σε λάθη και σε ήττα με 25 – 22.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών μας και αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας εμφανίστηκε, στο τέλος του αγώνα ο Στράτος Μπίλλης.

Τα σετ: 25 – 27, 25 – 18, 25 – 16, 25 – 22

Διαιτητής: Μπουκουβάλα

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μπισχινιώτη Νικολέτα, Νότα Αλεξάνδρα, Ουργαντζίδου Ναυσικά (Α), Παπαγεωργοπούλου Δήμητρα