Συναρπαστικό παιχνίδι, «κρύα» ήττα για την ομάδα των γυναικών από τον Β.Α.Ο.
Συναρπαστικό ήταν το τοπικό ντέρμπι στο «Μενέλαος Γκράτζιος» με τον γηπεδούχο Β.Α.Ο. να φτάνει τελικά στη νίκη με 3 – 1, πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, και τα κορίτσια της ΗΟΟΡ να μένουν με την πολύ καλή εμφάνιση .
Και τα τέσσερα σετ κύλησαν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με τον Β.Α.Ο. να ξεκινά καλύτερα, να δημιουργεί μια μικρή διαφορά και την ΗΟΟΡ να επανέρχεται και να διεκδικεί στα ίσια τη νίκη.
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με 22 – 23 αλλά στο σημείο εκείνο η τύχη και κάποιες λάθος επιλογές έδωσαν τελικά τη νίκη στον Β.Α.Ο.
Το δεύτερο σετ οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες και έφτασαν πιο εύκολα στο 2 – 0. Τα πράγματα αντιστράφηκαν στο τρίτο σετ με την ΗΟΟΡ να είναι πιο αποτελεσματική σε υποδοχή και επίθεση και να μειώνει σε 1 – 2.
Καρδιές έσπασαν στο τέταρτο σετ το οποίο ξεκίνησε με τον Β.Α.Ο. να προηγείται με 4 – 1, την ΗΟΟΡ να επιστρέφει άμεσα και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι τέλους. Η ομάδα μας βρέθηκε 3 φορές με σετ μπολ αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το σετ, το οποίο τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 30 – 28 υπέρ του Β.Α.Ο.!
Τα σετ: 25 – 23, 25 – 19, 20 – 25, 30 – 28
Διαιτητής: Κουκουμάκας Ν.
ΗΟΟΡ (Παναγιώτης Καλπάκης): Αγγελική Αθανασιάδη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Λία Βαρδοπούλου (λ), Σοφία Δαμιανίδου, Χριστίνα Ιακωβίδου, Πένη Μασούρα (Α), Αγγελική Μαύρου, Σέβη Νικολαΐδου (λ), Αναστασία Ντουμάνη, Μαρίνα Ντουμάνι, Ελένη Φλώρου