Την ήττα με 3 – 2 στο παγωμένο σχολικό Γυμναστήριο Ευκαρπίας γνώρισε η ομάδα μας στο ντέρμπι του Ομίλου απέναντι στον ΓΑΣ Ευκαρπίας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους του Ομίλου ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που το παρακολούθησε, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η ομάδα της Ευκαρπίας στηρίχτηκε στο πάθος και τον ενθουσιασμό των νεαρών αθλητριών της και έβαλε δύσκολα στον HOOP από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα. Τα 37!!! λάθη της ομάδας μας στα τέσσερα σετ είναι ενδεικτικά του πώς τοπαιχνίδι έφτασε στο 2 – 2 και το τάι μπρέικ.

Στο πέμπτο σετ τα λάθη συνεχίστηκαν, ο ΓΑΣ Ευκαρπίας εκμεταλλεύτηκε την κακή υποδοχή και προηγήθηκε με 7 – 1 και η ομάδα μας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Τα δύο τάιμ άουτ το Στράτου Μπίλλη έδωσαν την εντύπωση ότι «ξύπνησαν» την ομάδα που αντέδρασε, μείωσε σε 9 – 8, αλλά τρία χαμένα σερβίς σε κρίσιμα σημεία και λάθη στην άμυνα οδήγησαν στο τελικό 15 – 12 και την ήττα.

Τα σετ: 25 – 22, 21 – 25, 25 – 19, 20 – 25, 15 – 12

Διαιτητής: Τοσουνίδης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Θεοδωράκου Κωνσταντίνα, Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Χριστοδούλου Ελένη