Κακή υποδοχή, τραγική επίθεση και άπειρα λάθη οδήγησαν την ομάδα μας στην πρώτη ήττα.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου μπήκε δυνατά και αποφασιστικά και εκμεταλλευόμενος την ανύπαρκτη υποδοχή της ομάδας μας προηγήθηκε με 0-3 με τρεις άσους! Το τάιμ άουτ του Στράτου Μπίλλη δεν ήταν αρκετό να «ξυπνήσει» τις παίκτριές μας και ο Κεραυνός συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά φτάνοντας στο 2-11! Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια του σετ η ομάδα μας ήταν να «μαζέψει» τη διαφορά στο 15-18, αλλά μόνο προσωρινά, με τον Κεραυνό να φτάνει εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 19-25.

Η κακή εμφάνιση συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με μόνη διαφορά ότι ο Κεραυνός σε κανένα σημείο δεν ξέφυγε στο σκορ παρ’ όλο που προηγούνταν από την αρχή. Η ομάδα μας ισοφάρισε 22-22 αλλά στο σημείο εκείνο και πάλι οι παίκτριες του Ωραιοκάστρου έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και έφτασαν στο 0-2.

Κάποια σημάδια ανάκαμψης έδειξε η ομάδα μας στο τρίτο σετ βελτιώνοντας κάπως την υποδοχή της και καταφέρνοντας να τελειώσει επιθέσεις με αποτέλεσμα να πάρει το σετ μειώνοντας σε 1-2 και δίνοντας μια ελπίδα ότι θα μπορούσε να κυνηγήσει την ανατροπή.

Η βελτίωση του τρίτου σετ όμως δεν είχε συνέχεια και επαναλαμβάνοντας την κακή εμφάνιση των δύο πρώτων η ομάδα μας δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτε περισσότερο από τον Κεραυνό, ο οποίος έφτασε σε μια δίκαιη νίκη.

Τα σετ: 19 – 25, 23 – 25, 25 – 21, 21 – 25

Διαιτητής: Αβραμίδης

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Δρίτσα Αγγελική, Ευαγγελοπούλου Ευτυχία (λ), Θεοδωράκου Κωνσταντίνα, Ιακωβίδου Χριστίνα, Μασούρα Πένη (Α), Μασλαρινού Ευαγγελία, Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Χριστοδούλου Ελένη