Σ’ ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν εδώ και καιρό εξασφαλίσει την παραμονή τους αλλά και είναι μακριά από την τετράδα, νικητής αναδείχθηκε τελικά ο λιγότερο αδιάφορος.
Το πρώτο σετ ήταν μια μάχη μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων οι οποίες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα με τη ΗΟΟΡ να προηγείται με 21 – 23. Στο σημείο εκείνο ο Ποσειδώνας έδειξε να το θέλει περισσότερο, εκμεταλλεύτηκε τα απίστευτα λάθη της ΗΟΟΡ και κατέκτησε το σετ.
Στο δεύτερο σετ οι γυναίκες της ΗΟΟΡ ήταν ανταγωνιστικές μέχρι το σημείο που προηγήθηκαν με 3 – 5. Από κει και πέρα ήρθε η κατάρρευση και η ομάδα της Μηχανιώνας έφτασε εύκολα και δίκαια στο 2 – 0.
Στο τρίτο σετ οι παίκτριές μας προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, κάλυψαν μια διαφορά 10 πόντων που είχε πάρει ο Ποσειδώνας αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και τελικά οδηγήθηκαν στην ήττα.
Τα σετ: 25 – 23, 25 – 12, 25 – 20
Διαιτητής: Γκίλιας
ΗΟΟΡ (Παναγιώτης Καλπάκης): Αγγελική Αθανασιάδη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Λία Βαρδοπούλου (λ), Σοφία Δαμιανίδου, Χριστίνα Ιακωβίδου, Πένη Μασούρα (Α), Αγγελική Μαύρου, Σέβη Νικολαΐδου (λ), Αναστασία Ντουμάνη, Μαρίνα Ντουμάνι, Ελένη Φλώρου