Παίζοντας όμορφο και, κυρίως, σοβαρό βόλεϊ,η ομάδα μας έφτασε έτσι απλά στο 3 – 1 απέναντι στον, ουσιαστικά γηπεδούχο, ΑΣΕΓ Πανελλήνιο και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του Ομίλου Ανόδου. Ο αγώνας διεξήχθη στη Σάλα Γεννηματά, έδρα του Πανελληνίου, με την ομάδα μας τυπικά γηπεδούχο, λόγω κωλύματος του Ε.Α.Κ. Νεάπολης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανελλήνιο να αιφνιδιάζει την ομάδα μας και να προηγείται με 0 – 3. Τα κορίτσια μας αντέδρασαν άμεσα και οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 12 – 12. Στο σημείο εκείνο η ομάδα μας ανέβασε απόδοση, τελείωσε επιθέσεις, οδήγησε τον αντίπαλο σε λάθη και τελικά πήρε το σετ με 25 – 18.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Με σερβίς που διέλυσε την αντίπαλη υποδοχή και πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση έφτασε εύκολα στο 2 – 0.

Το τρίτο σετ ήταν, για μια ακόμη φορά, το κακό σετ της ομάδας. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας μετά το 2 – 0 φάνηκε χαλαρή με πολλά λάθη σε όλους του τομείς. Κι αν στα δύο προηγούμενα παιχνίδι δεν το πλήρωσε, αυτή τη φορά χάρισε το σετ στον αντίπαλο.

Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια μας έδειξαν και πάλι το πραγματικό τους πρόσωπο και με εξαιρετικές επιλογές στη επίθεση και πίεση στο σερβίς έφτασαν εύκολα στο 25 – 16 και στη νίκη.

Στα θετικά του αγώνα η εξαιρετική διαιτησία του κ. Παπακοσμά και η θερμή ατμόσφαιρα στην κατάμεστη από φιλάθλους και των δύο ομάδων Σάλα Γεννηματά.

Τα σετ: 25 – 18, 25 – 9, 15 – 25, 25 – 16

Διαιτητής: Παπακοσμάς

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Θεοδωράκου Κωνσταντίνα, Ιακωβίδου Χριστίνα, Ιωάννου Δέσποινα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Χριστοδούλου Ελένη