ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 3 Χ 2 ΗΟΟΡ
Γεμάτο αγωνιστικά το Σαββατοκύριακο για τις Παγκορασίδες μας, αφού την Κυριακή έδωσαν τον δεύτερο αγώνα τους με αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης στο «Αλ. Νικολαΐδης».
Λίγο η δύσκολη ώρα (15.30), λίγο το άγχος και η απειρία, για δεύτερη φορά η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 – 0. Αυτή τη φορά όμως η αντίδραση των κοριτσιών είχε αποτέλεσμα αφού κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στο 2 – 2 και στο τάι μπρέικ.
Στο πέμπτο σετ ο Πήγασος προηγήθηκε με 8 – 3 αλλά η ομάδα μας αντέδρασε, ισοφάρισε σε 8 – 8 αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την ολική ανατροπή χάνοντας με 15 – 10.
Από το παιχνίδι της Πολίχνης ξεχνάμε γρήγορα την πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα κι κρατάμε το πείσμα των κοριτσιών μας, τον τρόπο που αντέδρασαν και την κάθε φορά και πιο βελτιωμένη απόδοσή τους. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!
Τα σετ: 25 – 17, 25 – 13, 23 – 25, 20 – 25, 15 – 10
Διαιτητής: Καπλάνης
ΗΟΟΡ (Παν. Καλπάκης): Δανάη Αλχατζίδου, Μαρία Ζομπά, Μαρία Μαρκάδα, Μαριάννα Μασλαρινού, Σοφία-Μαρία Μίχου, Ανθή Μυλωνά, Αναστασία Παντελίδου, Βασιλική Παπαγεωργοπούλου, Δήμητρα Παπαγεωργοπούλου, Σοφία Τσολερίδου (Α)