ΑΕ ΔΕΛΤΑ 3 Χ 1 ΗΟΟΡ
Πολύ καλή εμφάνιση για τις Παγκορασίδες μας στο κλειστό της Σίνδου χωρίς, δυστυχώς,το ανάλογο αποτέλεσμα.
Δυνατά από την αρχή μπήκαν οι μικρές μας, χωρίς πολλά λάθη και με υπομονή στο παιχνίδι τους έφτασαν να προηγηθούν με 22 – 23. Στο σημείο εκείνο όμως, λάθη απειρίας δεν τις επέτρεψαν να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ και ηττήθηκαν τελικά με 25 – 23.
Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια μας ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και αυτή τη φορά, χωρίς λάθη, έφτασαν εύκολα στην ισοφάριση επικρατώντας με 16 – 25.
Στα δύο επόμενα σετ οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ισοδύναμες, με εναλλαγές στο προβάδισμα με την ΑΕ Δέλτα να καταφέρνει στο τέλος να επικρατεί και να φτάνει στην τελική νίκη με 3 – 1.
Αυτό που μένει στην ομάδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η διάρκεια που είχαν στην απόδοσή τους οι μικρές μας, αφού για πρώτη φορά ήταν ανταγωνιστικές σε όλα τα σετ, δείχνοντας βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Τα σετ: 25 – 23, 16 – 25, 25 – 18, 25 – 21
Διαιτητής: Σπανός
ΗΟΟΡ (Παν. Καλπάκης): Δανάη Αλχατζίδου, Μαρία Ζομπά, Μαρία Μαρκάδα, Μαριάννα Μασλαρινού, Σοφία-Μαρία Μίχου, Ανθή Μυλωνά, Αναστασία Παντελίδου, Βασιλική Παπαγεωργοπούλου, Δήμητρα Παπαγεωργοπούλου, Σοφία Τσολερίδου (Α)