Με νίκη πέρασαν οι γυναίκες από την Πυλαία στον εξ αναβολής αγώνα με τον Εθνικό, χάνοντας όμως το πρώτο σετ της περιόδου.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας στο ΔΑΚ Πυλαίας αφού η ομάδα μας, χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα από τον μαχητικό Εθνικό, πήρε το πρώτο σετ με 14 – 25.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ με την ομάδα μας να προηγείται με 3 – 11. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφτανε σε μια άνετη επικράτηση, ήρθε ένα απρόσμενο μπλακ άουτ των κοριτσιών μας με μέτριες υποδοχές και κακές επιθέσεις που έδωσε τη δυνατότητα στον Εθνικό να καλύψει τη διαφορά, να περάσει μπροστά και τελικά να κερδίσει το σετ με 25 – 21.

Το πρώτο χαμένο σετ της περιόδου φάνηκε να πεισμώνει τις παίκτριές μας και τα δύο επόμενα τελείωσαν εύκολα υπέρ της ομάδας μας, που έφτασε έτσι τις 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Τα σετ: 14 – 25, 25 – 21, 16 – 25, 17 – 25

Διαιτητής: Κακατσίου

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Ευαγγελοπούλου Ευτυχία (λ), Ιακωβίδου Χριστίνα, Μασούρα Πένη (Α), Μασλαρινού Ευαγγελία, Μπισχινιώτη Νικολέτα, Νότα Αλεξάνδρα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Χριστοδούλου Ελένη