ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!
  2. ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ HOOP H ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ!!!
  3. ΚΑΡΟΥΣΟΥ,ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΡΤΣΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
  4. ΝΕΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Προπονητές Μπάσκετ

Γιώργος Μασλαρινός

O Γιώργος Μασλαρινός γεννήθηκε το 1974 στη Σουηδία.  Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση.

Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από την ομάδα του ΒΑΟ, στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΑΡΗ και μετά στην ομάδα του FORLI (Ιταλία). Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος (1999).

Συνέχισε στην ομάδα του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο ΣΑΠΟΡΤΑ (2001). Ακολούθως, αγωνίσθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος (2004) και αργότερα στην ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη αγωνίσθηκε με την ομάδα του ICBS. Είναι διεθνής αθλητής με όλες τις εθνικές ομάδες από κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ έως κατηγορία ΝΕΩΝ με επιτυχίες όπως το 2ο Πανευρωπαϊκό Παίδων.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών(ΠΣΑΚ).

Το 2010 ίδρυσε τον Αθλητικό Όμιλο Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ που απευθύνετε σε νέους αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης.

H HΟΟΡ είναι επίσημος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης FIBA από τον Μάρτιο του 2013 και έχει διοργανώσει 20 τουρνουά στα οποία  έχουν συμμετέχει πάνω από 2000 αθλητές.

Αθανάσιος Δαλαμήτρος

Ο Αθανάσιος Δαλαμήτρος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και υπήρξε αθλητής κολύμβησης, υδατοσφαίρισης και judo.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ΔΜΠΣ των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα «Προπονητική Αθλημάτων».

Το 2014 αναγορεύτηκε «Διδάκτορας των Αθλητικών Επιστημών» από το ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε επαγγελματικές ομάδες καλαθοσφαίρισης (ICBS, MENT, Μέγας Αλέξανδρος), καθώς και ως προπονητής κολύμβησης. Επίσης, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολεία της Β΄θμιας εκπαίδευσης.

Έχει παρουσιάσει πλήθος πρωτότυπων ερευνών σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει μέρος αυτών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Από το 2017 εργάζεται ως ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης.

Κώστας Χρήστου

1995-1999 ΠAOK
1996 ΦINAΛIΣT KYΠEΛΛOY KYΠEΛΛOYXΩN EYPΩΠHΣ
1999 KYΠEΛΛOYXOΣ EΛΛAΔOΣ
2000 ANOΔOΣ ΣTHN A2 ME AIANTA EYOΣMOY
2002MVP THΣ A2
2003 ΠAOK
2004-2006 ANOΔOΣ ΣTHN A1 ME  MENT KAI MVP
2006 HPAKΛHΣ
2007 ANOΔOΣ ΣTHN A1 ME ΣΠOPTIΓK
2008 HPAKΛHΣ
2009 ΞANΘH
2013-14 YΠEYΘYNOΣ AKAΔHMIΩN K ΠPOΠONHTHΣ ΠAIΔIKOY-EΦHBIKOY K.Σ. ΓEΦYPAΣ
2014-15 ΠPOΠONHTHΣ ΠAIΔIKOY ΓAΛAΞIAΣ
2015-17 ΠPOΠONHTHΣ ΠAIΔIKOY-ΠPOΠAIΔIKOY-MINI AΣTEPAΣ ΣINΔOY
2017-19 ΠPOΠONHTHΣ EΦHBIKOY-BOHΘOΣ ΠAIΔIKOY ΔEKA

Ελευθερία Παπαδοπούλου

Η Ελευθερία Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μπάσκετ από τις ακαδημίες του Αχιλλέα Περαίας. Πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής με μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχε στις ομάδες που κέρδισαν 1 πανελλήνιο τίτλο κορασίδων και 1 νεανίδων. Συμμετείχε επίσης και στην γυναικεία ομάδα καταγράφοντας τις πρώτες της συμμέτοχες στην Α1. Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζεται στο τοπικό γυναικείο πρωτάθλημα όπου έχει χρισθεί και πρώτη σκόρερ. Κατέχει δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας και τα τελευταία 4 χρόνια προπονεί τμήματα υποδομής (Θέρμη – Μαραθώνας – HOOP).

Ούλιος Δημήτρης