Η 20η Οκτωβρίου αποδείχθηκε ιστορική για τον Α.Ο.Ε.Α. HOOP, αφού η ομάδα των Κορασίδων σημείωσε την πρώτη νίκη του νεοσύστατου Τμήματος βόλεϊ σε επίσημο αγώνα!

Ο αγώνας παρ’ όλα αυτά δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, αφού στο πρώτο σετ ο ΓΑΣ Κουφαλίων φάνηκε πιο αποφασισμένος και παίζοντας καλύτερα κατάφερε να επικρατήσει, σχετικά εύκολα, με 17 – 25.

Η συνέχεια όμως ήταν πραγματικά φανταστική για τα κορίτσια μας. Σ’ ένα εξωπραγματικό δεύτερο σετ κατάφεραν να επικρατήσουν άνετα με 25 – 6, με τον ΓΑΣ Κουφαλίων να μην μπορεί να βρει λύσεις στο σερβίς της Ιωάννου και τις εμπνεύσεις της Ουργαντζίδου.

Το τρίτο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο αφού οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία παίρνοντας, πότε η μία και πότε η άλλη, μικρές διαφορές που γρήγορα ανατρέπονταν. Νικήτρια στο τέλος αναδείχτηκε η ομάδα μας που έδειξε περισσότερη ψυχραιμία και πάθος στα κρίσιμα σημεία.

Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του όπως και το δεύτερο με την ομάδα μας να μπαίνει από την αρχή δυνατά, να δημιουργεί μια μεγάλη διαφορά κι από κει και πέρα να τη συντηρεί μέχρι το τέλος, φτάνοντας στην πρώτη και ιστορική νίκη!

Τα σετ: 17 – 25, 25 – 06, 25 – 22, 25 – 16

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μαβίδου Ευαγγελία, Μπισχινιώτη Νικολέτα, Νότα Αλεξάνδρα, Ουργαντζίδου Ναυσικά (Α), Παπαγεωργοπούλου Βασιλική, Παπαγεωργοπούλου Δήμητρα