Επιστροφή στις νίκες για τις γυναίκες που επικράτησαν του Πανελληνίου, ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, με 3 – 1 στο κλειστό της Νεάπολης.
Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, χωρίς όμως να μπορεί να αποσπαστεί στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ. Στο σημείο εκείνο τα κορίτσια της ΗΟΟΡ «πάτησαν γκάζι» και τελείωσαν εύκολα το σετ με 25 – 16.
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σερβίς (4 χαμένα στα 7!) και στο τελείωμα των επιθέσεων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να πάρει μια διαφορά 5 πόντων την οποία κατάφερνε να διατηρεί στο μεγαλύτερο διάστημα του σετ, για να φτάσει στη νίκη με 23 – 25 και στην ισοφάριση.
Ακόμη ευκολότερη δουλειά είχαν τα κορίτσια μας στο τρίτο σετ στο οποίο με πιεστικό σερβίς διέλυσαν την υποδοχή των φιλοξενουμένων, τις υποχρέωσαν σε λάθη και τελειώνοντας τις επιθέσεις τους έφτασαν εύκολα στο 25 – 12.
Ο Πανελλήνιος έκανε την ύστατη προσπάθεια να πάρει κάτι από το παιχνίδι στο τέταρτο σετ και εκμεταλλευόμενος τα πεσμένα ποσοστά της ΗΟΟΡ στην επίθεση παρέμενε κοντά στο σκορ. Η ομάδα μας θα μπορούσε να τελειώσει πιο εύκολα το σετ όταν προηγήθηκε με 23 – 18, αλλά συνεχόμενες κακές επιλογές έδωσαν την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να προηγηθεί 24 – 25! Στο σημείο εκείνο η ομάδα επανήλθε φτάνοντας τελικά στο 27 – 25 και στη νίκη, την πρώτη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Τα σετ: 25 – 16, 23 – 25, 25 – 12, 27 – 25
Διαιτητής: Λιοτόπουλος
ΗΟΟΡ (Παναγιώτης Καλπάκης): Αγγελική Αθανασιάδη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Σοφία Δαμιανίδου, Χριστίνα Ιακωβίδου, Πένη Μασούρα (Α), Αγγελική Μαύρου, Σέβη Νικολαΐδου (λ), Αναστασία Ντουμάνη, Μαρίνα Ντουμάνι, Ελένη Φλώρου