Το μουδιασμένο ξεκίνημα και τα πολλά λάθη οδήγησαν την ομάδα μας σε ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ., μια ήττα που σημαίνει και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Στα δύο πρώτα σετ τα κορίτσια του HOOP ακολουθούσαν τον Π.Α.Ο.Κ. στο σκορ μέχρι τα μισά και στη συνέχεια με κακές υποδοχές και λανθασμένες επιθέσεις έμεναν πίσω δίνοντας τη δυνατότητα στον δικέφαλο να προηγηθεί με 2 – 0.

Στο τρίτο σετ όλα άλλαξαν! Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά, έπαιξαν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 7 πόντους, 6 -13. Ο Π.Α.Ο.Κ. προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα και το σετ τελείωσε με 20 – 25.

Κι ενώ φαινόταν ότι τα κορίτσια μας ήταν έτοιμα να κάνουν την προσπάθεια για την ανατροπή που θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες της πρόκρισης, το τέταρτο σετ ήταν καταστροφικό. Μετά το 5 – 5 τα κορίτσια του HOOP φάνηκε να «μπλοκάρουν» και χωρίς αντίδραση δέχτηκαν είκοσι(!!!) αναπάντητους πόντους με αποτέλεσμα να χάσουν και το παιχνίδι.

Τα σετ: 25 – 15, 25 – 17, 20 – 25, 25 – 5

Διαιτητής: Μπάρδου

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Ιωάννου Δέσποινα, Μασλαρινού Εύα, Μπισχινιώτη Νικολέτα, Νότα Αλεξάνδρα, Ουργαντζίδου Ναυσικά (Α), Παπαγεωργοπούλου Βασιλική, Παπαγεωργοπούλου Δήμητρα