Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον Όμιλο Ανόδου η ομάδα μας, επικρατώντας εύκολα του Γαλαξία Αδένδρου με 3 – 0.

Η ήττα της πρώτης φάσης στο Άδενδρο φαίνεται πως έγινε μάθημα για τις παίκτριές μας που μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και σε 75 λεπτά έφτασαν τελικά σε μια άνετη επικράτηση απέναντι σε έναν από τους συνδιεκδικητές της ανόδου.

Τα δύο πρώτα σετ κύλησαν εύκολα για την ομάδα μας η οποία ξεκίνησε και στα δύο δυνατά παίρνοντας διαφορές μέχρι και 10 πόντων. Και παρά το ότι κάποιες στιγμές αδράνειας έδιναν την ευκαιρία στον Γαλαξία να πλησιάζει στο σκορ, αυτό ήταν προσωρινό και το 2 – 0 ήρθε εύκολα.

Στο τρίτο σετ η ομάδα είχε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ αλλά μια σειρά από επιπόλαια λάθη σε υποδοχή και επίθεση έδωσαν τη δυνατότητα στον Γαλαξία να ισοφαρίσει σε 24 – 24. Στο σημείο εκείνο οι παίκτριές μας έδειξαν αποφασιστικότητα και τελειώνοντας δύο επιθέσεις τελείωσαν και το σετ με 26 – 24.

Τα σετ: 25 – 16, 25 – 12, 26 – 24

Διαιτητής: Μπέλλος

Α.Ο.Ε.Α. HOOP (Στράτος Μπίλλης): Αθανασιάδη Αγγελική, Βαρδοπούλου Λία (λ), Θεοδωράκου Κωνσταντίνα, Ιακωβίδου Χριστίνα, Μασούρα Πένη (Α), Μπισχινιώτη Νικολέτα, Ντουμάνι Αναστασία, Ντουμάνι Μαρίνα, Ουργαντζίδου Ναυσικά, Χριστοδούλου Ελένη